22,90 €
Suklaajuustokakku on muodostunut Ketoreseptit -klassikoksi. Mehevän browniepohjan päällä on täyteläinen suklaamousse ja pinnalla rouskuvia kaakaonibsejä.
Kuvaus
Ø 18 cm, riittää 6 – 8 :lle
AINEKSET: tuorejuusto, kuohukerma, voi, tumma suklaa (90%), kananmuna, mantelijauhe, kaakaonibs, erytritoli, leivinjauhe, stevia, liivate, suola
INGREDIENSER: färskost, grädde, smör, mörk choklad (90%), ägg, mandelpulver, kakaonibs, erytritol, bakpulver, stevia, gelatin, salt
HH 21 g, Prot 32,4 g, Rasva 174 g, Kcal 1758 / kakku
Tuote myydään pakastettuna. Sulanutta kakkua ei saa pakastaa uudelleen. Kakku sulatetaan ja sen jälkeen säilytetään jääkaapissa, jossa se säilyy n. 5 vrk.